Μενού στην ταράτσα

«
»

Ο Κώστας Τσίγκας, σεφ των Ολυμπιακών αγώνων, προτείνει για το φετινό καλοκαίρι ένα ιδιαίτερο comfort menu στο εστιατόριο St' astra στο roof του ξενοδοχείου Radison Park στην Αθήνα.

Πιστός στην health centered φιλοσοφία του, ο σεφ Κώστας Τσίγκας συνδυάζει τα superfoods με τις συνταγές της Μεσογείου, στο ξεχωριστό roof, pool and bbq restaurant της πόλης St' Astra, στο Radison PARK hotel. Ξεκινήστε με την σαλάτα kale και cranberries, ένα ιδιαίτερο steak ταρτάρ με αβγό ποσέ ή με χταπόδι ψητό με μαύρη aioli και ψητή τομάτα. Ο φρέσκος μπακαλιάρος φιλέτο, με τομάτα, όστρακα και σάλτσα μπουγιαμπέσα όπως και το αργοψημμένο αρνάκι με λεμόνι, δεντρολίβανο, μέλι και καπνιστή μελιτζάνα είναι signature επιλογές για τη συνέχεια. Στο live BBQ οι επιλογές παίζουν μεταξύ black angus και pork belly ή ψαρικά. Κρατήστε οπωσδήποτε χώρο για το επιδόρπιο και κοκτέιλ.

 

Ωράριο: Παρ.& Σάβ 20:00 - 00:00 , Κυρ.- Πέμ 20:00 - 23:30.

Το bar είναι ανοιχτό έως 01:00 πμ

Radisson Blu Park Hotel Athens, Λ. Αλεξάνδρας 10 , Αθήνα, 210-8894500,www.rbathenspark.com

 

0
Your rating: None

Sitemap